AKTUELNO

Tokom izbornog dana, svoju biračku dužnost obavio je i 95-ogišnji Radiša Miladinović.

Za njega je Srbija najlepša zemlja na svetu, a na izbore izlazi iz kako kaže ličnog ubeđenja za još lepšu budućnost svoje dece i naroda. Na izbornom mestu sa ovim, verovatno najstarijim biračom u državi, bio je naš Srđan Kuvekalović.

I u 95-oj godini, Radiši Miladinoviću nije bilo teško da obavi svoju građansku dužnost. Tako je i tokom proteklog izbornog dana, obavezno u pratnji najdražih otišao do svog biračkog mesta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja izlazim iz svog ličnog ubeđenja za ovu lepu Srbiju, za ovaj narod, za moju decu, za mog predsednika koji je sve napravio u ovoj Srbiji. I glasaću dok sam živ i moj sin i moji unuci. Tako su vaspitani - naveo je Radiša.

I upravo to vaspitanje dolazi iz kuće, samtra jedan od najstarijih birača u Srbiji. Radiši nije jasno zbog čega pojedini nisu želeli da izađu na glasanje. U njegovoj kuci, kaže, pravila su jasna. Nakon jutarnjih obaveza, svi porodicno odlaze do birackog mesta i svoj stav iskazuju na biračkom listiću.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svi idemo, nema sta ja da molim tu nekoga. Ja izlazim na izbore iz ličnog ubedjenja za ovu lepu Srbiju. Mi smo svi za bolju Srbiju, za bolje sutra. Ja sad primam penziju na vreme - kaže on.

I baš zato što sve ima, Srbija je najlepša zemlja za život, poručuje ovaj 95-ogodišnjak.

- Za čoveka sve ovde ima u Srbiji. I rudnici i polja, banje, nema šta nema dobro u Srbiji za čoveka. Najbolja na planeti je Srbija - rekao je deka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi Srbija ostala idealno mesto za život, cenjena i poštovana u regionu, ali i svetu - Radiša ističe da je važno da cela nacija bude složna, ali i da mladi vredno rade, jer samo tako nas čeka, zaključuje, još bolja budućnost.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: