AKTUELNO

Policija intenzivno traga za dve zasad nepoznate osobe, a i dalje se radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti napada

Vojin Mijatović, potpredsednik Vlade FBiH, oglasio se nakon smrti mlađeg brata Đ. M. (40), koji je stradao u Beogradu nakon svađe i tuče u dečijem parku na Voždovcu.

"Putuj brate moj, na neko lepše mesto. Juče je u Beogradu ubijen moj mlađi brat. Sve što bi sada rekao nema smisla, jer ovo što se desilo svakako nema smisla. I ovo je nažalost sastavni deo igre, koja se zove život. Ljudi moji dobri hvala svima koji se javljate, čuvajte sebe i ljude oko sebe", napisao je Mijatović u objavi na društvenim mrežama.

Da podsetimo, Đ. M. (40) preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu nakon što je juče oko 18.20 sati pretučen u dečjem parku na Voždovcu kada je hteo da zaštiti sina.

Policija intenzivno traga za dve zasad nepoznate osobe, a i dalje se radi na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti napada.

Telo je prevezeno na Institut za sudsku medicinu kako bi bila obavljena obdukcija.

Više javno tužilaštvo u Beogradu navelo je da je muškarac zadobio povrede glave.

Prema nezvaničnim ingormacijama, njemu se sin juče požalio da ga u parku zadirkuju dvojica mladića, a on je tada izašao napolje i sukobio se sa njima.

Nesrećni čovek otišao je do njih, ali kako se dugo nije vratio, žena je pošla da ga traži.

Nezvanično, zatekla ga je u hodniku zgrade.

U teškom stanju primljen je u bolnicu gde je ubrzo i umro.

Autor: