AKTUELNO

Jutarnja temperatura biće od minus 2 do 2 C, najviša dnevna od 1 do 4 stepena.

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa susnežicom i snegom.

Više padavina očekuje se na istoku i u planinskim predelima, gde će doći do formiranja, odnosno povećanja visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren severni i severoistočni, tokom dana u skretanju na istočni i jugoistočni, uz pojačanje naročito u Podunavlju i južnom Banatu.

Jutarnja temperatura biće od minus 2 do 2 C, najviša dnevna od 1 do 4 stepena.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i malo hladnije, povremeno sa susnežicom i snegom. Vetar će slab i umeren, severni i severoistočni, tokom dana u pojačanju i skretanju na istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 0 C, najviša dnevna oko 2 stepena.

Prema prognozi za narednih sedam dana, tokom čitavog perioda biće oblačno i vetrovito, do kraja nedelje mestimično sa kišom, susnežicom i snegom, kao i sa i temperaturom oko prosečnih vrednosti.

Više padavina očekuje se u planinskim predelima i na istoku gde će doći do formiranja, odnosno povećanja visine snežnog pokrivača.

Vetar će biti umeren i jak istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine. Početkom naredne sedmice biće osetno hladnije sa jakim severnim vetrom i snegom mestimično.

Foto: RHMZ

#Kiša

#Prognoza

#Sneg

#Vreme

'