AKTUELNO

Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta u Beogradu. Poslednji put je viđena u javnom prevozu, u autobusu broj 23, nakon čega joj se gubi svaki trag.

Bivši muž Ivan J. ispričao je da je za njen nestanak saznao istog dana, kada ga je pozvao nepoznati muškarac i obavestio da je u prevozu pronašao njenu torbu.

- Mi od jula prošle godine nismo zajedno, a 15. marta 2024. godine smo se našli zbog nekih papira. Nakon devet dana, mene poziva nepoznati čovek i govori mi kako je pronašao žensku torbu sa dokumentima i telefonom u autobusu 23 u Beogradu i da je moj broj video baš na tim papirima - započinje priču Ivan, pa dodaje:

- Uzeo sam torbu i očekivao da će pozvati na svoj broj telefona kada bude shvatila da je izgubila stvari, ali ona to nije uradila. Bilo je očigledno da se nešto čudno dešava, te sam 25. marta otišao u policiju i prijavio njen nestanak.

Sagovornik Republike ističe da ne zna gde bi ona mogla da bude, kao ni šta se sa njom desilo.

- Znam da je intenzivno tražila posao, kao i da je nedavno prodala stan. Čudno je što tog novca nigde nema - zaključio je Anin bivši muž.

Apeluje se na ljude da jave ako imaju bilo kakvu informaciju o Ani na broj telefona 061 102 95 83.