AKTUELNO

Prema informacijama Uprave granične Policije RS, na putničkim terminalima nema zadržavanja, dok teretnjaci na Horgošu i GP Bogojevu na izlazu iz zemlje čekaju po 10 sati, na Batrovcima sedam, a na Kelebiji šest.

Na GP Bezdan kamioni čekaju pet sati, na prelazu Šid pet, na Sremskoj Rači tri sata, a na GP Gradina 90 minuta, saopštio je AMSS.

Na ostalim GP nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Kiša prestaje i više je suvih kolovoza ali je opasnost od odrona i dalje prisutna koje treba ih očekivati na putevima u planinskim predelima, kroz klisure i useke, saopštio je AMS.

Umeren broj vozila prisutan je na auto-putevima kao i na magistralnim i regionalnim putnim pravcima i nema vanrednih i posebnih zastoja sem na onim mestima gde su zbog radova predviđene izmene u odvijanju saobraćaja.

Gde ima radova na putu

Danas od 9 do 16 časova izvodiće se radovi na redovnom održavanju u razdelnom pojasu na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici naplatna stanica Beograd - petlja Vrčin, u smeru Niš - Beograd.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 1200 metara, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Autor: