AKTUELNO

Samo nekoliko trenutaka pre informacija da je devojčica za koju se sumnja da je Danka Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju viđena u Beču, zabeležena su dešavanja u mestu gde je devojčica poslednji put viđena.

Vozilo vatrogasaca spasilaca projurilo je Banjskim Poljem pod rotacijom nekoliko minuta pre nego što će se pojaviti snimak devojčice za koju se sumnja da je nestala Danka, javljaju reporteri Telegrafa sa lica mesta.

Vozilo se uputilo ka kući kod koje je poslednji put viđena Danka Ilić (2) od koje nema ni traga ni glasa već 144 sata.

Ipak pripadnici MUP-a ne odustaju, prisutna je neprestana budnost i ekipe se često smenjuju, kako bi svi bili odmorni i spremni na akciju. 

U selu i dalje vlada tenzija, uprkos tome što je veoma tiho.

Još nema zvaničnih potvrda da je na snimku zaista nestala Danka. Video je zabeležio Srbin u Beču, kojem je devojčica zaličila na Danku.

Podsetimo, potraga sa Dankom Ilić (2) ušla je u šesti dan. Ni jučerašnja potraga se nije završila slavno, uprkos višečasovnim naporima svih pripadnika MUP-a.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Policija danas pretražuje novu lokaciju, na samo 3 kilometra je od kuće

Nastavlja se potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je u utorak nestala u Banjskom polju kod Bora. Pripadnici MUP-a, tokom potrage koja je ušla u šesti dan, pretražuju deo Brestovačke reke.