AKTUELNO

Otac Danke Ilić, Miloš Ilić (30), došao je danas oko 14 sati u policiju u Boru, u pratnji svojih roditelja, na informativni razgovor u vezi sa nestankom ćerke.

Miloš Ilić je došao u policiju sa ocem i majkom kolima, porodičnim belim "fordom", a reporteri "Blica" zatekli su ga ispred stanice. Deda Danke Ilić je potom proveo kratko vreme u razgovoru sa reporterkom "Blica".

Na licu oca Danke Ilić se vide umor i tuga, a pogled mu je zamišljen. Ćutke je gledao u daljinu.

Prethodnih dana otac Danke Ilić je u više navrata dolazio u policijsku stanicu kako bi davao iskaz povodom nestanka ćerke. Kako smo pisali on je sa inspektorima razgovarao o kobnom danu, ali i o odnosima sa drugim ljudima iz svog bližeg okruženja.

Foto: Foto/MUP Srbije, Privatna arhiva, Facebook.com

Kako smo ranije pisali, otac Danke Ilić (2) je prošao poligraf.

- Roditelji će, dok se ne razjasne sve okolnosti i ne sazna sudbina deteta, biti ispitivani na razne okolnosti i informacije do kojih se dođe tokom potrage za devojčicom - kaže izvor "Blica".

Fotografija koja slama srca

Otac nestale Danke oglasio se kasno sinoć na Instagramu. On je objavio fotografiju svoje ćerke i time poslao poruku da se i dalje nada je devojčica dobro i da će biti pronađena živa i zdrava.

Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Kako smo juče objavili, nakon pregleda tunela dugog 4,5 kilometara, vatrogasci su spremi da pregledaju sve vodovodne i kanalizacione sisteme koji vode do Borskog jezera, a možda će morati da pročešljaju i celo jezero.

Policija je juče sa majkom male Danke išla na mesto gde je devojčica nestala.

Urađena je rekonstrukcija kretanja i majka je policiji pokazala svaki detalj dana kada je mala Danka nestala.

Helikopteri nadleću Banjsko polje

Helikopteri trenutno nadleću mesto nestanka Danke Ilić u Banjskom Polju, javljaju reporteri "Blica" sa lica mesta.

Dva helikoptera nadleću brdo iza kuće kod koje je poslednji put viđena devojčica i lete jako nisko. Najnovije vesti o nestanku Danke Ilić za subotu 30. mart pročitajte ovde.