AKTUELNO

Sve se desilo po mraku, kada je na putu slaba vidljivost, a on i dete su se vraćali vraćali kući sa jedne proslave.

Pančevac sa malim detetom doživeo je jednu stravičnu situaciju koju je poželeo da podeli sa svojim sugrađanima u Fejsbuk grupi "Pančevke i Pančevci na Fejsu". Kako je napisao, za dlaku je izbegao direktan sudar i sve to sa detetom na zadnjem sedištu, a obratio se i bahatom vozaču za kojeg je imao posebnu poruku.

Sve se desilo po mraku, kada je na putu slaba vidljivost, a on i dete su se vraćali vraćali kući sa jedne proslave. Nije ni slutio da će se prava drama odigrati samo nekoliko minuta kasnije.

- Oko 19.00 sam se vraćao iz Novog Sela sa neke proslave, na pravcu iz sela posle nekoliko kilometara frajer je preko 150 kilometara na sat išao iz pravca grada, preticao četiri ili pet vozila po mrklom mraku. Vozio je u svojoj suprotnoj traci (mojoj traci) dobrih 50 metara - piše akter priče, pa nastavlja.

- Četvorogodišnje dete sam imao u kolima. Skroz sam sišao u svoju desnu stranu, u drva, u blato da bi Šumaher prošao. I to je bio jako fin, blicao je sve vreme da se sklanjamo, i ovi u njegovoj traci i ja u suprotnoj - opisuje on kako je za dlaku izbegao nesrećan slučaj.

Onda je imao i posebnu poruku za bahatog i nemarnog vozača.

- Rođeni moj, ako slučajno pročitaš ovo, ovog puta nas je Bog sve zajedno pogledao i tvoja sreća je što je sa ove strane penzionerski vozač koji vozi 50, 60 kilometara na sat lagano, sledeći put će ista takva budaletina biti sa moje strane i neće biti dobro - poručio mu je on.