AKTUELNO

Kada kao turista posetite neko novo mesto, često doživite intenzivna iskustva i stvarate posebne uspomene. Ova mesta imaju moć da ostave dubok utisak, tako da kad se vratite kući, osećate nostalgiju za tim iskustvom i gradom.

To može biti zbog jedinstvene kulture, lepote prirode ili jednostavno zbog ljudi koje ste upoznali i trenutaka koje ste doživeli tamo. Ove uspomene sa vama ostaju zauvek.

Upravo to je priča i Arona Palaciosa, iz Filadelfije - SAD, koji je u svoj rodni kraj došao skoro, a i dalje ne može da se otme utisku, koliko je uživao u Beogradu.

"Vratio sam se u Filadelfiju i nedostaje mi Beograd svaki dan", započinje svoju priču Aron. "Dva dana sam ovde i već mi sve nedostaje. Bio sam u Beogradu tri meseca i za to vreme nisam previše razmišljao o svom iskustvu tamo". dodaje on.

@aaronpalaciosrebel

After almost 3 months, i am back in Philadelphia from belgrade Serbia 🇷🇸. Perhaps the most beautiful experience i have ever had. I miss you already Belgrade ❤️ See you soon J . . . . . . . . . #serbia #serbia🇷🇸 #srbija #balkantiktok #belgrade

♬ The Last of Us (Remix) - 林怿

"Toliko toga se dogodilo i sada mogu da razmislim o svemu. Nedostaje mi Srbija, svakog dana i sekunde od kada sam se vratio. Naravno da su mi u Srbiji nedostajali moja porodica, moji prijatelji i dragi ljudi, ali put u Srbiju mi je promenio život".


"Hvala vam Srbi, hvala svima. Živeli", navodi na kraju videa Aron.

Autor: