AKTUELNO

Pozivamo vas da se pridružite humanitarnoj akciji koja će omogućiti Anastasiji, hrabroj devojčici koja se bori sa teškom bolešću, ostvarenje njenog sna! Anastasiji je potrebna naša podrška i pomoć kako bi dobila neophodno lečenje.

U duhu solidarnosti i ljubavi, organizujemo hodočašće od manastira Rakovica do manastira Ostrog. Ovo putovanje simbolizuje našu posvećenost u borbi za Anastasijinu sreću i zdravlje. Svaki korak koji napravimo zajedno nosiće poruku nade i podrške za ovu hrabru devojčicu.

Komandiri Centralnog Zatvora Beograda i Kazneno-popravnog zavoda Pančevo su se udružili kako bi ova akcija bila uspešna i značajna.

Pozivamo sve dobre ljude da nam se pridruže u ovom plemenitom poduhvatu. Svaka vrsta pomoći je dobrodošla - od donacija do uplata u vidu poruke do širenja svesti o Anastasijinoj borbi.

Vaša podrška može napraviti veliku razliku u Anastasijinom životu. Pozivamo vas da nam se pridružite i budete deo ove važne misije. Pošaljite poruku ili donirajte novac u ovu svrhu.

Putevima vere i nade, pešaćićemo 80km dnevno kako bismo prikupili sredstva i podršku za Anastasijino lečenje.

Foto: Humanitarna fondacija "Budi human - Aleksandar Šapić"

POMOZIMO ANASTASIJI!

Ona je rođena 26.08.2015. godine u Beogradu. Zbog komplikacija na porođaju, ostala je bez kiseonika u mozgu i prvi put zaplakala nakon 120 minuta, u inkubatoru. Zbog velikog oštećenja mozga uspostavljena joj je dijagnoza, cerebralna paraliza. Od 6 meseci starosti ide na razne terapije. Anastasija je vesela i nasmejana devojčica i hrabro se bori sa svim preprekama. Ne može samostalno da sedi, puzi. Anastasiji su potrebna sredstva za fizikalne tretmane, rehabilitaciju, tretmane matičnim ćelijama kao i za putne troškove i smeštaj kako u zemlji tako u inostranstvu. Roditelji se obraćaju svim humanim ljudima koji su u mogućnosti da pomogu Anastasiji i time joj pomognu u lečenju.

Hvala vam što ćete biti deo ovog puta nade, ljubavi i solidarnosti!

Za Anastasijinu bolju budućnost! Budimo humani!

Autor: