AKTUELNO

Humanitarna organizacija "Chefs for life" iz Italije, koju čine vrhunski kuvari, među kojima su i oni koji širom sveta rade u restoranima koji poseduju Mišelin zvezdice, organizovaće 13. marta u Beogradu nesvakidašnju večeru.

Njih 20 vrhunskih kuvara, kojima će pomagati još 60 kuvara, kuvaće za 140 zvanica. Ova nesvakidašnja humanitarna večera biće organizovana u hotelu "Hyatt Regency" u Beogradu.

Foto: Promo

U ovom spektakularnom eventu, učestvovaće i Dalibor Kimčetić, jedan od najpoznatijig regionalnih kuvara, koji će asistirati Ljubici Komlenić, koja u Italiji radi kao Mišelinova koordinatorka. U Srbiji je njeno ime i prezime postalo poznato širokoj javnosti, jer je pripremala obroke za Novaka Đokovića.

- Čast mi je da učestvujem na ovakvim manifestacijama, kao što su Humanitarne večere Mišelinovih kuvara. Dužnost mi je kao domaćina ovog veličanstvenog događaja, ne organizatora, već domaćina i to po rodu i poreklu, pružim svoj maksimum i učinim sve da gosti dobiju nešto što je u najmanju ruku retko. Preko 80 kuvara pripremaće obroke za 140 zvanica, što je samo po sebi, nesvakidašnje - kaže Dalibor Kimčetić.

Participacija za ovu večeru se plaća, a sav novac biće preusmeren na račun Udruženja "Bela crkva bez barijera" kao pomoć osobama sa invaliditetom.

-

Autor: Z.L.