AKTUELNO

Na devet kilometara od Jagodine i Ćuprije nalazi se selo Ostrikovac, u kom se prodaje kuća po ceni od 15.000 evra.

Oni koji žele da pobegnu daleko od gradske vreve, obično odluče da se povuku u mirnija mesta, poput seoskih i pronađu svoje utočište. Cene nekretnina na ovakvim mestima su pristupačnije, pa tako i kuća može da se nađe za svega 15.000 evra.

Nedaleko od Jagodine i Ćuprije nudi se seoska kuća veličine dvosobnog stana, koja od prostorija ima mali hodnik, veliku dnevnu sobu, manju spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom i kupatilo.

Nalazi se na placu od 5,5 ari i ima svoj podrum. Struja je monofazna, a voda se uzima iz bunara pomoću hidrofora. Uknjižena je, a nalazi se na 300 metara od autobuskog stajališta i prodavnice. Ono što je zanimljivo jeste da postoji i mogućnost kupovine putem donacije.

@nekretnine_milanovic

Na prodaju seoska kuća u selu Ostrikovac na 9km od Jagodine i 9km od Ćuprije.Kuća se nalazi na placu od 5,5ari ima monofaznu struju,vodu bunarsku na hidrofor.Nalazi se na 300m od autobuskog stajališta i prodavnice.Uknjižena i može se kupiti i putem donacije.Cena 15000€ #nekretninesrbija #nekretnine #nekretnine_milanovic #nekretninejagodina #fyp #foryou #realestate #prodaja #kuće #seoskekuceprodaja #seoskekucejagodina

♬ Beautiful Life - Vin Music

Autor: