AKTUELNO

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, biti umereno do potpuno oblačno i nešto hladnije.

Na severu suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalom delu zemlje mestimično sa kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom.

Vetar umeren i jak, na planinama istočne Srbije i sa udarima olujne jačine, severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9, najvisa dnevna od 10 do 14 stepeni Celzijusa.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

U Beogradu umereno do potpuno oblačno i malo hladnije, sa kratkotrajnom kišom tokom dana. Vetar umeren i jak, severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 7, najviša dnevna oko 11 stepeni Celzijusa.

U Srbiji u sredu u većem delu promenljivo oblačno i suvo, samo još ujutru i pre podne na jugu i jugoistoku zemlje pretežno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, u planinskim predelima sa snegom.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Zatim se do kraja nedelje očekuje malo do umereno oblačno i suvo vreme, ponegde sa slabim jutarnjim mrazem, a tokom dana sa sunčanim intervalima. Početkom sledeće sedmice pretežno oblačno, ponegde sa slabim padavinama.

Autor: