AKTUELNO

Interesovanje za kuće na selu je odavno skočilo, a ponuda je nikad veća. Ovakav tip kuća često se može naći i po pristojnoj ceni. Ovo je uistinu jedan zanimljiv oglas u kojem je ponuđena na prodaju kuća kroz čije dvorište protiče reka.

Ovo je prava retkost, navedeno je u oglasu.

- Kroz dvoriše prolazi reka! Nalazi se 6 kilometara od Ražnja i auto-puta. Kuća na spratu, ima 129 m2, poseduje garažu za automobil u sklopu kuće, dva toaleta. Papiri su 1/1.

- Objekat poseduje trofaznu struju, a u dvorištu se nalazi bunar. Takođe, priključena je na seoski vodovod. Kuća je delimično renovirana iznutra.

- Na placu od 16,5 ari nalazi se i štala dimenzija 10x12 m + još jedna pomoćna zgrada odmah do glavne ulice. Cena je piše u oglasu, po dogovoru.

Zainteresovanost je posebno veća otkako je najavljen novi konkurs za podelu seoskih kuća. Podsetimo, kako je "Blic Biznis" javio, država ponovo za kupovinu kuće na selu daje 10.000 evra.

Ukoliko pak ne ispunjavate ove uslove, i dalje možete da prođete povoljno do jeftine kuće.

Oglasi se sada nalaze na brojim grupama na društvenoj mreži Fejsbuk, ali je naš savet da svakako sve proverite dva puta pre nego što ugovorite posao.

Autor: