AKTUELNO

U glavnom gradu Srbije, Beogradu, početak dana će biti umereno oblačan, nakon čega se očekuje sunčano vreme uz slab zapadni i severozapadni vetar.

Republički hidrometeorološki zavod najavljuje promenljivo vreme u Srbiji danas, sa sunčanim intervalima koji će biti prekinuti kratkotrajnom kišom na severu i istoku zemlje. Vetar će biti slab do umeren, zapadni i severozapadni, a na planinskim predelima istočne Srbije se očekuju udari olujne jačine.

Temperaturne prognoze za danas

Najniža dnevna temperatura će se kretati od minus dva do devet stepeni Celzijusovih, dok će najviša temperatura biti od 12 do 17 stepeni. Uveče i noću se na severu i istoku očekuje novo umereno naoblačenje, uz mogućnost slabe kratkotrajne kiše.

Vremenska prognoza za Beograd

U glavnom gradu Srbije, Beogradu, početak dana će biti umereno oblačan, nakon čega se očekuje sunčano vreme uz slab zapadni i severozapadni vetar. Najniža temperatura će se kretati od četiri do sedam stepeni Celzijusovih, dok će najviša temperatura iznositi oko 15 stepeni. Tokom noći se očekuje novo umereno naoblačenje.