AKTUELNO

Godinama unazad Beograd prati krilatica da je odličan izbor za ljubitelje noćnog života. Poznat po bogatoj istoriji i kulturi, Beograd je, zahvaljujući mnogim odličnim klubovima, ali i splavovima, definitivno postao sinonim za sjajan noćni provod.

Kada su u pitanju žurke, Beograd je definitivno u samom vrhu i to ne samo među lokalnim stanovnicima, nego i turistima. Posebno onima iz susednih zemalja, koji u srpsku prestonicu neretko dolaze upravo zbog noćnih izlazaka.

U središtu beogradske noćne scene nisu samo zvuci moderne muzike koji odjekuju po klubovima i sa beogradskih splavova, već se neretko žurke u Beogradu pretvaraju u pravu modnu pistu. Brendirane patike postale su gotovo obavezna obuća za noćne izlaske, jer odlično kombinuju udobnost i stil. I dok mladići često umesto košulja nose polo majice, devojke se neretko utrkuju oko toga koja će imati atraktivniju haljinu za noćni izlazak.

Sve to i te kako doprinosi i atmosferi noćnih izlazaka, pa ne čudi što je upravo Beograd okarakterisan i kao svojevrsna prestonica noćnog života cele zemlje.

Žurke Beograd

Beogradske žurke su posebna priča. I dok jedni samo o njima slušaju, ima i onih turista kojima su žurke Beograd razlog za posetu glavnom gradu Srbije, uprkos činjenici da srpska prestonica ima mnogo više da ponudi, tim pre što se mnoge kulturno - istorijske znamenitosti nalaze u ovom gradu.

Različito koncipirani noćni klubovi, brojni splavovi na beorgadskim rekama, ali i skriveni pabovi čine da su mnogima žurke Beograd primaran razlog za posetu srpskoj prestonici. I tu svako može da pronađe mesto koje će ga opčiniti, prosto zato što je izbor zaista veliki.

Splavovi na beogradskim rekama isto su priča za sebe i neretko se upravo oni izdvajaju kao srž noćnog života srpske prestonice.

Brendirane patike pod obavezno

Devojke u ekskluzivnoj obući su, čini se prošlost kada su u pitanju žurke Beograd. Danas su brendirane patike postale obavezan deo stajlinga mladih, kako devojaka, tako i mladića.

Naravno da to ne bi trebalo nikoga da čudi, prosto zato što svako vreme diktira neke svoje modne trendove. I dok su ranije mladi nosili drugačiju obuću kada bi izlazili u noćni provod, dotle su danas brendirane patike postale sinonim za osobu koja vodi računa o svom izgledu i stilu.

Očekivano, takve patike su usklađene sa ostalim odevnim predmetima u većini slučajeva, pa se vrlo lako mogu uklopiti u različite modne stilove. Uz to, brendirane patike su tako dizajnirane da se mogu nositi i u „casual“ varijanti i u sportskoj, pa čak i ako se neko elegantno obuče, a uz to su i izuzetno udobne, što ih čini odličnim izborom i za noćne izlaske.

Košulje ili polo majice?

Toaleta devojaka i kasnije žena za izlaske, retko kada može da bude problem, prosto zato što se na tržištu uvek mogu naći i haljine i suknje, ali i pantalone različitih krojeva i dezena, što izbor odeće za noćni izlazak devojaka čini u velikoj meri jednostavnijim, nego kada su u pitanju mladići, a kasnije muškarci.

Najčešće se mnogi od njih pitaju da li su bolje košulje ili polo majice za noćni izlazak i kako se one mogu najbolje uklopiti u celokupan stajling. Uz to, treba odabrati i odgovarajuće brendirane patike, što ne bi trebalo da bude nikakav problem kada se uzme u obzir činjenica da se na tržištu može naći veliki izbor i patika i majica i košulja.

Ipak, ako se neko dvoumi oko toga da li su bolje košulje ili polo majice za noćni izlazak, nekako izbor često padne na majice, prosto zato što su one tako dizajnirane da se lako mogu uklopiti i uz elegantan stil, ali i uz onaj koji se karakteriše kao opušteniji, što ih čini odličnim izborom i za noćne izlaske.

Autor: Pink.rs