AKTUELNO

Vera Belaković (84) nestala je u toku noći u Kragujevcu. Kako je potvrdila njena ćerka Ljiljana, ona ju je sinoć uspavala i ostavila u krevetu, a ujutru je shvatila da je nema.

Naime Vera je dementna, a sinoć je po prvi put počela da uzima terapiju koju joj je prepisao psihijatar. Kako kaže Ljiljana, u po noći iz njene kuće čula se lupnjava.

- Videla sam je sinoć poslednji put, kada sam je uspavala. Zaspala je čvrstim snom kada je popila po prvi put terapiju koju joj je dao lekar. Komšinica je u usred noći čula lupanje. Ja sam je uspavala i ostavila jer sam morala kod muža koji ima karcinom. Upravo idem u policiju - kaže Ljiljana kroz suze.

Ova Kragujevčanka navodi da je veoma uznemirena i uplašena jer njena majka nikada ranije nije odlazila od kuće. Još veći strah joj uliva činjenica da su sve Verine jakne ostale u sobi, a skinula je i gornji deo pižame koji joj je ćerka prethodne noći obukla.

- Kada sam ušla u kuću videla sam da je sve prevrnuto, sve stvari su razrušene. Ja sam joj sinoć obukla pižamu, ali sada vidim da je ona gornji deo skinula i ostavila u kući. Ko zna šta je obukla i da li je išta obukla. Sve jakne i zimske stvari su ostale u kući - navodi uznemirena ćerka.

Vera živi u Erdogliji, naselju u Kragujevcu, a porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave najbližoj policijskoj stanici.