AKTUELNO

Današnji četvrtak na Radiju Pink bio je ispunjena zanimljivim razgovorom o ishrani na svim meridijanima u popularnoj emisiji "Radiom po svetu".

Voditeljka Dara Matić uz tehničku podršku Sekija Jonuzovića ugostila je istaknutu nutricionistkinju Milku Raičević, koja je podelila svoje bogato iskustvo i znanje o zdravoj ishrani.

Milka Raičević, nutricionista i dijetetičar sa višegodišnjim iskustvom u radu, istakla se kao predsednica mnogih udruženja posvećenih zdravoj ishrani i zaštiti zdravlja. Tokom emisije, Raičević je delila svoje stručne savete o ishrani, ističući važnost pravilnog balansa u jelovniku kako bismo održavali optimalno zdravlje.

Sa radnim iskustvom koje obuhvata različite oblasti zdravstva, Raičević je radila u preventivnim centrima, savetovalištima za mlade i savetovalištima za dijabetes. Njeno bogato iskustvo obuhvata i saradnju sa televizijama i časopisima kao stručnim saradnikom, što je dodatno doprinelo popularizaciji zdravih životnih navika među širom publikom.

Foto: Pink.rs

Milka Raičević je takođe porodični aromaterapeut, dodajući dimenziju holističkog pristupa zdravlju. Njeno dugogodišnje članstvo u Udruženju dijetetičara Srbije svedoči o posvećenosti struci i kontinuiranom unapređenju znanja.

Tokom emisije, Raičević je istakla važnost pravilnog pristupa ishrani prilagođenog različitim kulturama i tradicijama širom sveta. Njeno stručno mišljenje i saveti sigurno će inspirisati slušaoce Radija Pink da razmotre svoje prehrambene navike i pronađu balans koji odgovara njihovom životnom stilu.

Ova emisija na Radiju Pink pružila je dragocen uvid u svet ishrane iz ugla stručnjaka poput Milke Raičević, čime je dodatno naglašena važnost informisanja o zdravim životnim navikama u današnjem ubrzanom ritmu života.

Emisija "Radiom po svetu" emituje se svakog četvrtka od 17 i 30 sati na Radiju Pink.