AKTUELNO

Kandidat za gradskog odbornika sa izborne liste ''Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd'' Goran Vesić razgovarao je danas sa stanovnicima rakovičkog naselja Ljubiša Jelenković o realizovanim i projektima koji će se ubuduće raditi u tom naselju.

- Danas je počela druga faza radova na izgradnji kanalizacije, a u toku je izgradnja igrališta - naveo je Vesić i dodao da će se u narednom periodu, između ostalog, na ulazu u Resnik raditi kružni tok, kao i da će rešavati probem oko kanalizacije i Resničkog jezera.

U razgovoru sa meštanima, Vesić je primetio da je njihov najveći problem kanalizacija, ali da sadašnja gradska vlast taj problem aktivno rešava.

Tokom razgovora bilo je reči i o problemu sa vodom, a Vesić je rekao da je učinjeno dosta toga da se poboljša vodosnadbevanje, te da će se u narednom periodu nastaviti sa tim budući da deo naselja još uvek ima slab pritisak vode.

- U prethonom periodu uradili smo dosta toga kada je reč o vodosnadbevanju ovog naselja. Ukinuli smo blok vodomere, tako da ljudi sada vodu plaćaju po utrošku - istakao je Vesić.

On je rekao da je u poslednje četiri godine u razvoj prigradskih delova grada uloženo 350 miliona evra.

- Naša politika je da svi građani moraju da imaju kanalizaciju, vodu, put i javni prevoz. Tu ne sme da bude razlike bez obzira da li žive ovde, na Dedinju, Terazijama ili u Kaluđerici. Žao mi je što 2018.godine pričamo o kanalizaciji u Beogradu, ali trećina našeg grada je nema što je sramota - smatra Vesić koji je preneo meštanima da je plana grada da u narednih 10 godina svaka kuća na teritoriji Beograda ima kanalizaciju.

Navodeći da se u Beogradu mnogo gradi, Vesić je rekao da su građevinske dozvole izdate za milion kvadrata, a budući da investitori plaćaju naknadu za građevinsko zemljište, od tih para se ulaže u kanalizaciju, vodovod, put, škole, vrtiće.

#Goran Vesić

#Predizborna kampanja

'