AKTUELNO

Ukoliko si ljubitelj četvorotočkaša, sporta i dobre zabave, imamo pravu ponudu za tebe!

Vlasnik si auta kojem uskoro ističe registracija? Ljubitelj si dobre zabave i imaš otvoren Mozzart Bet nalog? Imamo sjajne vesti za tebe – uz Mozzart aktivaciju možeš manje da platiš registraciju! Zakaži i obavi tehnički pregled u periodu od 25. 1. do 31. 3. 2024. godine u željenom CVS objektu i možeš da ostvariš popust u iznosu od 1.000 dinara na ovu uslugu, samo uz kod „Mozzart-CVS1000“.

Nakon obavljene registracije, fotografiju ili sken računa tehničkog pregleda, kao i fotografiju ili sken polise osiguranja motornog vozila, pošalji na mejl quality@mozzartbet.com, uz korisničko ime svog Mozzart Bet naloga, i dobićeš FREEBET za klađenje u iznosu od 2.000 dinara bez dodatnih uslova!

To nije sve! Ukoliko tokom trajanja ove aktivacije obavljaš tehnički pregled u nekom od CVS objekata, ali nisi registrovan na mozzartbet.com sajtu, imamo još jednu sjajnu ponudu! Otvori i verifikuj svoj Mozzart Bet nalog u periodu od 25. 1. do 31. 3, pošalji fotografiju ili sken fiskalnog računa sa CVS tehničkog pregleda, kao i korisničko ime svog novog i verifikovanog naloga na mejl adresu: quality@mozzartbet.com, i dobićeš FREEBET za klađenje u iznosu od 4.000 dinara bez dodatnih uslova!

Sve detalje o aktivaciji možeš pronaći OVDE.

Sigurnost na putu je najvažnija i zato obavi tehnički pregled na vreme! A kada je u pitanju dobra zabava u Mozzartu – samo napred, stisni gas do kraja!

Autor: Pink.rs