AKTUELNO

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, rekla je u Novom vikend jutru Jovane Jeremić na TV Pink da ju je splet životnih okolnosti bacio u žižu javnosti.

Popović je navela da je ne svojom voljom postala neko o kome se stalno priča i govori.

- Ima puno ljudi koji su mi podrška, ali bilo je i puno ružnih stvari i komentara. Stvari koje su mi se dogodile su stvari koje vas jednostavno promene, jednostavno to su situacije koje vas dovedu do ivice, onda birate da li se borite ili padate. Ja sam uvek bila neko ko se bori - rekla je Milena i dodala:

Odlučila sam da se borim i zbog sebe i zbog sina koji je moja zvezda vodilja i čitav svet. Shvatila sam da će to dete biti srećno i uspešno ukoliko i njegova majka bude takva.

Milena je izjavila da neke rane zauvek ostaju, da se sa tugom živi, ali da se mora život nastaviti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jedino što radim je što živim život prema svojim merilima i nikog ne ugrožavam - kazala je Popović.

Kako je rekla, narod osuđuje i stavlja u šablon udovice i razvedene žene, a mnoge stvari dozvoljavaju se muškarcima, dok se ženama te iste zameraju.

- Ono što je meni najbolnije u čitavoj ovoj priči jeste što sam ja najviše napada doživela upravo od žena - otkrila je Milena i dodala da mnoge koje su je osuđivale ni same ne veruju u ono što su pričale.

Milena se prisetila njene ljubavne priče sa Oliverom Ivanovićem i rekla da je od nje bio stariji 30 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Procena je bila da je stariji između 13 i 17 godina. Ja sam Olivera upoznala sa svoje 22 godine, on je imao 52, tada smo započeli našu ljubav. Kruna naše ljubavi bio je Bogdan - rekla je Milena i dodala da se mnogi vode pravilima, a ne srcem.

Požar u stanu

Milena je istakla da je stan u kojem živi sa sinom Oliver kupio Bogdanu i da to neće dozvoliti da joj iko oduzme. Dotakla se i požara rekavši da ne zna zbog čega je izgoreo i da je slučaj u tužilaštvu. Popović je rekla da se jedino zna da je vatra krenula od kreveta u spavaćoj sobi.