AKTUELNO

Novosađanka Jadranka ostala je u šoku kada je pre mesec dana po prvi put videla pacova koji izlazi iz njene wc šolje. Ipak, njenim mukama tu nije bio kraj, a kako kaže, za ovaj period, već treći put glodari su posetili njen stan.

Kako nam objašnjava, cev od wc šolje menjala je tri puta, jer su je glodari izjeli. Na fotografijama kupatila primetna je ogromna rupa, a od plastične cevi ostale su samo žice koje je pridržavaju.

- Živim u prizemlju i već treći put za mesec i po dana menjam odvodnu cev od wc šolje. Pacovi dolaze već treći put zaredom. Ciklonizacija je bila dvaput i ništa. Ne znam ni na koji način bih mogla da ih se rešim - priča Jadranka.

Ova starija žena živi na Limanu IV, a kaže da nikada pre, za ceo život nije videla pacova u svojoj zgradi.

- Nikako ne mogu da ih oteram, rupe su veličine dlana. Ja sam u prizemlju, a kažu da idu i do trećeg sprata - dodaje Novosađanka.

Ona kaže da je vrlo uplašena, a pojašnjava i da su joj mnogi predlagali da u odvod sipa sonu kiselinu ili ultrazvučni aparat koji tera glodare.

- Strahovito se bojim. Ne znam kad dolaze, a plašim se da ne počnu da šetaju po stanu. Sonu kiselinu sam sipala, uopšte mi nije pomogla, čak mi se činilo da od nje još više ogladne - navodi ova žena.

Jadranka pojašnjava da je pričala i sa komšijama, ali da zasad niko u zgradi nema sličan problem. Postavila je nepovratnu klapnu, te se nada da će problem biti rešen, a uključio se i predsednik skupštine stanara kako bi zajedno pronašli dugoročno rešenje.

Autor: