AKTUELNO

Svedoci smo poslednjih meseci, pa i godina raznih stambenih ponuda iz kategorije “izdavanja“ što privatnog što poslovnog prostora. Kod nas je ponuda stanova svakako najraznovrsnija u glavnom gradu, a stanodavci se svakodnevno dovijaju na koji način će svoju ponudu najbolje plasirati.

Da li se radilo o postavljanju oglasa preko raznih medija ili ipak preko društvenih mreža, uvek postoje i reakcije na njih, a one neretko mogu izgledati krajnje diskutabilno, prvenstveno jer se često dešava da je cena zakupa nekog prostora previsoka za mnoge džepove.

Foto: Printscreen facebook

Ljudi se u tim situacijama obično odlučuju da svoje komentare plasiraju u etar, što je bio slučaj i sa jednim stanom koji se izdaje u širem centru grada Beograda.

Foto: Printscreen facebook

Vlasnik nekretnine je podelio oglas, uz koji je stoji da je u ponudi garažno mesto.

Ipak, cena od 650 evra nije naišla na odobravanje iako je lokacija više nego privlačna.

- Lux, a nema zavese, nema tepih, blokirao vrata od plakara… lux je samo zbog dekor zida i rasvete – glasio je jedan od komentara.

Foto: Printscreen facebook

Drugi su komentarisali kako neki koriste reč “lux“, a da joj pritom “ne razumeju značenje“ dok je bilo i reči o tome kako je “prostor uređen bez ukusa“.

Takođe je neko dodao da se “dodavanjem lampica u plafon ne postiže luksuz“, a da li su njihovi komentari na mestu procenite sami.