AKTUELNO

Jedan od najvećih građevinskih poduhvata u regionu 'Beograd na vodi', napreduje u skladu sa predviđenim rokovima i planovima. Useljenje u prvu stambenu zgradu planirano je za proleće. A krajem prošle godine počela je prodaja luksuznih brendiranih apartmana, prvi put predstavljenih u Evropi.

Ovaj projekat je pored toga i najviše osporavani projekat i to upravo od onih koji su imali mogućnost da pokrenu ovakav jedan gigantski projekat ali su takvu investiciju zamenili neki drugi nerealni apetiti.

Na spekulacije i priče o tome da ove zgrade tonu Nikola Nedeljković generalni direktor preduzeća „Belgrade waterfront“ rekao je da kao što možemo da vidimo, ništa se ne urušava.

Foto: www.eaglehills.com

On je naglasio da oni koji rade i kojima je u fokusu razvoj Beograda se ne obaziru na takve kritike.

- Svestan sam da svi projekti ove veličine moraju da imaju svoje pristalice, ali i one koji osporavaju tuđi rad – rekao je Nikola Nedeljković.

- Sa velikim ponosom mogu da kažem da će ovo biti najlepši deo grada –rekao je Nedeljković.

Kako bi svi rokovi bili ispunjeni na najvećem gradilipštu u prestonici trenutno radi više od 1200 radnika, bez obzira na vremenske uslove.

- Imaćemo u narednom periodu veliki centralni park, preko 4000 novih saobraćajnica, svaki detalj će biti dobro isprojektovan, kako bi uživali u ovom projektu – naglasio je Nedeljković.

Celu emisiju "011" možete pogledati u nastavku:

#Beograd

#Beograd na vodi

#Gradilište

'