AKTUELNO

Ceca je šest godina žovela sa muškarcem koji je maltretirao, ucenjivao, preoteo posao, varao, i udaljio od porodice. Voditeljka Jovana Jeremić, jutros je ugostila ženu koju su prihajtelji nakon životne drame koju je doživela sa manipulatorom, nazvali "lavicom".

- Kada je emotivna manipulacija u pitanju, teško je da budeš kompletno svestan šta ti se dešava, posebno kada radiš sa ozbiljnim manipulatorom. I kada znaš da to što radi, to su programi koji nesvesno deluju, i osobe kao ja, ponašaju se kao bez mozga. Dete mi sinoć kaže da treba da se setim šta mi je sve radio, a ja ne mogu da se setim... fizičko, psihičko nasilje, vređanje na sve načine... Ja sam imala svoj biznis, on svoj, njegov nije radio ništa, a onda me je ubedio da radim njegov posao, gde je uzimao 90 odsto prihoda - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, iako su je svi smatrali ženom lavicom, pred njim je bila nemoćna.

- Ja nikada nisam zavisila od muškarca finansijski, ali eto, i to sam sa njim doživela. Moj nije ni bio bogat, ja sam ga napravila bogatim. Svaki put kad bih htela da odem, on bi izmanipulisao da se vratim. On je u javnosti omiljen, meni niko nije verovao... - rekla je Ceca kroz suze.

Ona je potom dodala da se od njega odvojila, i da sada živi sa detetom sama.

- U sporu smo, a moji advokati će da ga tuže za prevaru mene, ljudi... za novac... Varao me i kao ženu, a to je u ovakvim situacijama normalno - kaže ona.

Ona je potom otkrila da joj je prijatelj pomogao da se izvuče iz kandži nevenčanog supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

- Otišla sam od njega u trenutku kada imam 200 dinara u džepu, jer sam od zarade koju mi je dao plaćala sve ikada. Svaka ucena, ljubomora na sve, to je sve "cimanje", a ovaj moj pride, drži edikacije o manipulaciji - dodala je potom ceca.

Autor: