AKTUELNO

Tokom noći u kojoj se u Beogradu proslavljala Nova godina po Julijanskom kalendaru, došlo je do tri saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređene četiri osobe, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20.43 na okretnici autobuske linije 26, u naselju Braće Jerković, lakše je povređena devojka starosti oko 25 godina koja je prevezena u Urgentni centar.

Na autoputu ka Šidu kod skretanja za aerodrom lakše povrede su zadobili muškarac i devojka usrasta oko 27 i 25 godina koji su prevezeni u Urgentni centar.

Na uglu Gospodar Jovanove i Kneginje Ljubice, lakše je povređen 45-godišnji muškarac koji je prevezen u Urgentni centar.

Macura je istakla da je noćas Hitna pomoć intervenisala 59 puta od kojih 22 na javnom mestu, i konstatovala da je protekla noć bila noć slavlja koja je prošla bez specifičnih događaja.

Kako je navela, tokom noći je alkoholisanih osoba bilo više nego inače, a od hroničnih bolesnika su se javljali svi, u pogoršanim stanjima.

Juče tokom dana, Hitna pomoć je intervenisala 128 puta, od kojih 31 na javnom mestu, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode sa lakšim povredama i jedan pad sa visine sa teškom povredom, rekla je Macura.

#Beograd

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

'