AKTUELNO

Svi znamo koliko deca ponekad mogu biti luckasta. Ono što oni mogu da smisle u svojim malim glavama često nas nasmeje do suza pa je tako jedna mama na tviteru objavila urnebesnu čestitku njenog sina koju je on želeo da da svojoj tetki za rođendan.

Dečak je uljudno poželeo srećan rođendan svojoj tetki, a onda je od majke tražio da u produžetku čestitke napiše i "živi do kraja života"!

Majka je u opisu objave napisala: "Tražio je da baš ovako napišem" uz tri emodžija koji plaču od smeha.

Kako je ova čestitka njenog sina sve ukućane nasmejala tako su reagovali i mnogi na društvenim mrežama pa je objava ubrzo skupila puno lajkova, ali i komentara.

"Ali, odlična poruka, jer dosta ljudi samo preživljava (ne mislim finansijski) do kraja života", poronašla je dublji smisao u celoj čestitki jedna korisnica tvitera, sada X.

Slično su primetili i drugi korisnici, pa su mnogi komentarisali da je ovo možda i najbolja čestitka ikada. "Poželeo joj pravu stvar jer stvarno to treba svima nama - živeti", napisala je ona.

Druga korisnica je primetila takođe da je ovo možda i najpametnija čestitka, svakako mnogo bolja od uobičajenih "da živiš 100 godina!". Tako je ona prokomentarisala: "Koliko joj je zapisano, neće on tu da se meša", i ovim komentarom nasmejala mnoge.

Kako je jedan čovek čestitao rođendan preko bilborda pročitajte u odvojenom tekstu.

Autor: