AKTUELNO

Princeza Katarina Karađorđević posetila je danas dečije bolnice u Beogradu, gde je deci podelila novogodišnje paketiće i čestitala im Božić.

Princeza Katarina posetila je Pedijatrijsko odeljenje Instituta za ortopedsku hirurgiju Banjica, kao i Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj ulici.

- Za mene kao majku i baku je tužno da vidim da ima dece koja ne mogu da idu svojim kućama. Zato, želimo da budemo ovde jer je to za moju porodicu tradicija i mi mislimo na svu decu u Srbiji i nadamo se da će deca iz bolnica uskoro otići njihovim kućama da budu sa svojim porodicama - rekla je princeza Katarina nakon obilaska Dečije klinike u Tiršovoj.

Foto: Tanjug

Ona je istakla da će njena porodica uvek biti uz svoj narod i poželela građanima Srbije više ljubavi u ovoj godini te se zahvalila humanitarnoj organizaciji "Lajflajn" iz Čikaga na pomoći u prikupljanju božićnih poklona za decu.

Foto: Tanjug

- Moja fondacija i ja ćemo nastaviti da pomažemo našim zdravstvenim ustanovama kako bismo im olakšali rad i lečenje dece - poručila je princeza Katarina.

Doktor Ivan Rakić sa Odeljenja plastične hirurgije Univerzitetske dečije klinicke u Beogradu zahvalio se na poklonima koje je princeza Katarina donela mališanima i rekao da su pokloni lep način da se deci makar malo olakša boravak u bolnici i tokom praznika.

#Katarina Karađorđević

#deca

#paketići

'