AKTUELNO

Pripremite sve na vreme još danas, jer će mnoge ustanove i maloprodaje i u subotu imati skraćeno radno vreme. Od ponedeljka, 8. januara, svi će raditi po uobičajenom radnom vremenu.

Na Božić, 7. januara, osim glavne pošte u Takovskoj, "Veletržnice", ponekih pekara u centru i pojedinih pijaca koje će raditi skraćeno, ništa neće biti otvoreno.

Takođe, gradski prevoz biće redukovan. Zato pripremite sve na vreme još danas, jer će mnoge ustanove i maloprodaje i u subotu imati skraćeno radno vreme. Od ponedeljka, 8. januara, svi će raditi po uobičajenom radnom vremenu.

BANKE

Banke će u subotu raditi skraćeno, osim onih u tržnim centrima, koje će biti otvorene kao i centru, do 18 časova.

POŠTE

Skoro sve pošte imaće skraćeno radno vreme u subotu, te će raditi uglavnom do 14 sati, dok će one koje inače rade do 19 raditi dva sata kraće. Na Božić će samo pošta u Takovskoj ulici, kao i obično, raditi 24 sata.

SUPERMARKETI

Većina supermarketa u subotu će raditi do 18 sati, osim "Univereksporta", koji se zatvara u 17 časova. Prodajni lanac "Dis" u Borči i Rakovici radiće do 19 sati.

PIJACE

Sve pijace imaće regularno radno vreme 6. januara. Na Božić će biti otvorene pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode" i "Dušanovac", ali samo do 13 časova. Izuzetak je "Veletržnica", koja tokom božićnih praznika neće praviti pauzu.

Foto: Wikipedia

PEKARE

Pekari će u subotu uglavnom raditi kao i obično.

TRŽNI CENTRI

Šoping-molovi će subotu biti otvoreni do 18 časova.

PREVOZ

Gradske i lokalne linije saobraćaće po subotnjem, odnosno nedeljnom redu vožnje.

TAKSI

Taksisti će u nedelju naplaćivati usluge po drugoj tarifi, a takav cenovnik važiće sve do 8. januara.

Foto: Pixabay.com

PARKING

Parkiranje u zoniranim delovima grada biće besplatno u nedelju, 7. januara, a javne garaže i parkirališta će raditi stalno, po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

#Badnji dan

#Božić

#Posao

#Vreme

'