AKTUELNO

Svima je dobro poznato kako je Mića Jovanović Megatrend ostao i bez zlata i bez devojke.

Osnivač, vlasnik i rektor Univerziteta "Megatrend" je kako su mediji prenosili prethodnih dana, opljačkan. Tom prilikom iz njegove kuće ukradene su četiri zlatne poluge, vredne oko 300.000 evra.

On je ubrzo otkrio kako je na kamerama video da je "kradljivac" njegovog bogatstva zapravo njegova devojka, koja je "akciju" obavila sa prijateljicom.

Mića je izjavio kako bi joj tu krađu i oprostio da je bila sama, al obzirom da se našla sa prijateljicom koju, primetićemo, nije baš gotivio, odlučio je da ih prijavi.

Ipak, tu drami nije kraj. Kako za Kurir priča izvor, Mića je tokom veze sa svojom plavušom bio dosta ljubomoran, te je povlačio razne poteze koji su mogli ugroziti njihov odnos.

On je naime, prema rečima pomenutog izvora, unajmljivao različite osobe koji bi bili zaduženi da prate Anu i njega obaveštavaju o svakom njenom potezu.

Mića je tokom godina postajao sve rigorozniji, te je sa praćenja prešao na zabranu. Odlučio je kako za nju nije pametno da bude u komunikaciji sa svojim prijateljima, jer su prema njegovom mišljenju bili loš odabir, da bi na kraju došao do njenih roditelja, te naređivao da se i od njih udalji.

Mića "PRANGIJA", kako ga je ona zvala, je želeo atraktivnu plavušu samo za sebe, te je vrlo često imao ispade ljubomore čak i na Univerzitetu čiji je vlasnik, pa su zaposleni bili svedoci različitih situacija.

Autor: