AKTUELNO

U Srbiji će sutra ujutro biti hladno i mestimično s maglom, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus dva do četiri stepena, a najviša dnevna od osam do 16 stepeni.

U Beogradu će ujutro ponegde biti kratkotrajna magla, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Jutarnja temperatura od jedan do četiri stepena, a najviša dnevna oko 12 stepeni.

U Srbiji će u utorak ujutro mestimično biti magla, a tokom dana preovlađivaće sunčano.

U sredu vetrovito i toplo, iznad većeg dela zemlje suvo. Na jugozapadu se očekuje naoblačenje sa kišom.

U četvrtak i petak oblačno mestimično s kišom, vetrovito, na planinama sa snegom. Duvaće umeren do jak vetar.

U subotu prestanak padavina i razvedravanje, a u nedelju i ponedeljak suvo, jutro sveže, tokom dana malo i umereno oblačno. Dnevna temperatura početkom perioda malo iznad, zatim u granicama proseka za ovo doba godine. Biometeorološka situacija sutra može biti nešto povoljnija za hronično obolele i osetljive osobe. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima, naročito u jutarnjim satima.

Pročitajte još: Meteorolozi objavili PROGNOZU ZA POSLEDNJE DANE OVE GODINE: Evo šta nas očekuje i kakvo će vreme biti za doček

#Prognoza

#Vreme

'