AKTUELNO

Železnički saobraćaj između Beograd Centra i Novog Sada saobraćao je po izmenjenom redu zbog prekida na deonici Stara Pazova - Inđija od 9 i 40 sati zbog planiranih radova na dalekovodu, a normalizovan je u 14 i 11 sati, saopšteno je danas iz Infrastrukture železnice Srbije.

- Zbog planiranih radova na dalekovodu između Stare Pazove i Inđije, između 9 i 40 i 14 i 11 sati, bio je obustavljen železnički saobraćaj na deonici Stara Pazova - Inđija, između Beograd Centra i Novog Sada, a u kontaktnoj mreži bio je isključen napon na ovoj deonici - navodi se u saopštenju.

Zbog ovih radova, dodaje se, u navedenom periodu po izmenjenom redu vožnje saobraćalo ukupno 15 vozova za prevoz putnika.

- Navedeni planirani radovi nisu bili u nadležnosti "Infrastrukture železnice Srbije" i razlog za promene u organizaciji saobraćaja putničkih vozova između Beograda i Novog Sada nije bila železnička infrastruktura, ni "Srbija Voz" kao prevoznik u putničkom železničkom saobraćaju. Infrastruktura železnice Srbije se izvinjava putnicima i korisnicima usluga zbog današnjih izmena u organizaciji saobraćaja vozova - ističe se u saopštenju.

#Srbija voz

#železnički saobraćaj