AKTUELNO

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 108 intervencija od kojih 16 na javnom mestu.

Šest osoba povređeno je noćas u četiri saobraćajne nesreće u Beogradu, među kojima su dve osobe zadobile teške povrede, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U ulici Marijane Gregoran na Karaburmi u 19.54 došlo je do udesa u kojem je teške povrede zadobila 19-godišnjakinja pešak. Njoj je konstatovan prelom karlice, nakon čega je prvobitno prebačena na Urgentni centar, a potom na Institut za ortopediju na Banjici.

Višestruke teške povrede zadobio je muškarac pešak, starosti oko 41 godinu, u udesu koji se dogodio na Zrenjaninskom putu 27b. On je prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 23.27, u naselju Stepa Stepanović, trojica muškaraca od 26, 27 i 30 godina zadobili su lakše, ortopedske povrede i prevezeni su na Institut za ortopediju Banjica koji je bio dežuran.

Na Avalskom putu posle skretanja ka Avali lakše povrede je zadobio muškarac starosti oko 35 godina, kojeg je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, a Macura je istakla da je povređeni bio agresivan.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 108 intervencija od kojih 16 na javnom mestu, dok je juče u toku dana imala 149 intervencija, od kojih 35 na javnom mestu sa četiri udesa u kojima nije bilo teških povreda.

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Noć

'