AKTUELNO

Odlazak na groblje, sam po sebi je ponekad mučan, ali ponekad nam se desi da zbog natpisa na spomeniku ili neke druge stvari, boravak među najmilijma koji više nisu u životu, bude još teži.

Upravo takav jedna takva slika zgranula je meštane jednog mesta u okolini Čačka, kada su na lokalnom groblju između dve grobnice zatekli tablu sa natpisom "Reserved".

Tabla, napravljena od lima i daske je bila pobodena na zelenoj površini, tako da posetiocima "bode" oči već na prvi pogled.

Korisnik "Marti misterija" koji je i postavio ovu fotografiju na svom tviter nalogu, kratko je u opisu napisao "Voimja oca", zgranut onim što je video.

U komentarima koji su nastupili, korisnici Tvitera su pisali kako je ova praksa zastupljena širom Srbije, te i da je "bitno rezervisati najbolje mesto".

Koliko naši stari vode računa o ovom segmentu, nažalost, neminovnom, najbolje govore reči devojke iz Srbije, koja se na ovoj mreži potpisuje kao "Jela".

"Moji roditelji su za života kupili dva grobna mesta i podigli spomenik, pored nas dve ćerke. Mi smo se protivile tome, ali isterali su svoje.", kratko je napisala ona.

Autor: