AKTUELNO

Mladenci iz SAD su, u najmanju ruku, toliko šokirali svatove da je njihovo čitanje zaveta postalo viralno.

Ako mlada nije pocrvenela pre, pocrvenela je posle ovog obično svečanog čina. U svom zavetu, koji je pročitao pred obe porodice, mladoženja Majkl tražio je, između ostalog, da ga supruga obasipa obilnim s*ksom i domaćom hranom.

TikTok video monologa prikupio je oko 22 miliona pregleda, uz užasnute reakcije gledalaca, koji su mislili da njegova mlada mora što pre da ode kod matičara da bi se razvela.

– Nećete verovati šta je rekao u zavetima – upozorio je Džonatan Pajak, fotograf venčanja tog dana, opisujući prizor svojim pratiocima na društvenim mrežama. Video počinje prilično nespretno, tako što mladoženja kaže da se nada da će on i njegova buduća mlada „imati mnogo s*ksa“.


Zatim se prebacuje na ambicioznog muža koji razmenjuje zavete sa svojom budućom ženom ljubičaste kose, po imenu Destini, dok njegova majka vodi ceremoniju. Majkl podiže pogled na ljubav svog života i kaže joj “ti si najbolja” pre nego što je započeo govor, koji kao da je sa dodele nagrada za filmove za odrasle.

Rekao je da su samo „dve stvari neophodne da bi bio srećan, da mu stomak bude pun a testisi prazni.

– Iako si neverovatna u polovini toga, stvarno moramo da idemo na neke časove kuvanja – izjavio je on, izazivajući pomešane reakcije smeha i uzdaha neodobravanja gostiju.

Ali nije prestao sa šalama.

– Čak i da mi stomak nije pun, ne postoji niko koga bih mogao više voleti u ovom životu, osim ako zaista ne dobijem priliku da upoznam Margo Robi – nastavio je Majkl.

Sve vreme, Destini se postiđeno kikotala, zaklanjajući lice tekstom svog zaveta. Međutim, Majkl je tonuo sve dublje i dublje.

– Uvek su mi govorili da život postaje bolji kada deca spavaju, a ti mi kažeš da dođeš u spavaću sobu – rekao je Majkl uz sada već prisiljen smeh.

U jednom trenutku, njegovi opisi iz spavaće sobe postali su toliko odvratni da je njegova majka, koja je do tada ćutala, besno prosiktala njegovo ime. Čak se našalila da će njen sin biti kažnjen zbog govora.


Šokirani korisnici TikToka brzo su osuli paljbu na Majkla, nazvavši govor sirovim i mizogenim, a neki su rekli da je to jasan znak upozorenja za mladu

– Vilica mi je bila na podu… da li je ovo stvarno? – napisala je jedna osoba u komentarima.

– Zapravo je tako tužno što je pričao o njoj samo fizički, a ne da je voli ili nešto slično – glasio je drugi komentar.

– Da sam na njenom mestu, ne bismo se venčavali i rekla bih mu da ode da traži Margo Robi, tako da ga dve žene odbiju u istom danu – oplela je jedna korisnica.

“Previše je dobar za mene”

Uprkos reakciji svatova i svoje svekrve, Destini je brzo stala u odbranu muža. U svom TikTok odgovoru, navodno srećno udata devojka je rekla da ne nimalo žali zbog govora svoje srodne duše.

– Da, srećna sam, i da, još uvek sam udata. Da, volim svoje venčanje i ništa ne bih promenila. Svideo mi se njegov zavete. Svideo mi se i moj zavet. Volela sam ceo dan našeg venčanja – izjavila je ona.


Destini je dalje opisača kako je Majklov zavet “pokazao smešnu stranu njegove ličnosti”. Sa druge strane, rekla je da njen zavet pokazuje njen karakter, koji „nije tako otvoren kao Majklov“.

Zaista, njen govor, koji je Pajak objavio na TikTok-u, pokazao je potpunu suprotnost govoru njenog muža, pri čemu je Destini opisala svog, tada verenika, kao svog „najboljeg prijatelja“ i „viteza u sjajnom oklopu“. Sebe i svog muža sažela je kao „dve suprotnosti koje tako dobro idu zajedno“.

Ona je dodala da je znala u šta se upušta kada se udala za njega.

– Znam ga od 2010. godine, takav je od tada. Počeli smo da izlazimo 2013. godine, on je tada bio ovakav – objasnila je ona.

Destini je zaključila snimak opovrgavši sve „hejtere”.

– Znam da grešite jer ja zapravo poznajem svoju vezu, poznajem sebe i poznajem Majkla – rekla je ona i dodala da joj je žao ako drugi parovi nemaju takav odnos.

Na kraju je kazala kako je “Majkl predobar za nju” i da će to tvrditi do kraja života.

Autor: