AKTUELNO

Novi projekat grada "Da se gradi i po tvom".

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali predstaviće sutra novi projekat grada Beograda "Da se radi i gradi po tvom", koji ima za cilj da Beograđanima pruži mogućnost da učestvuju u procesu odlučivanja o tome kako žele da njihov grad i njihove opštine izgledaju u budućnosti.

- Veoma nam je važno da Beograd gradimo zajedno sa građanima i zato smo želeli da ih pozovemo da nam pomognu u odlučivanju koje projekte ćemo sprovoditi. Znam da oni imaju zaista odlične ideje, te želimo da one koje dobiju najviše glasova i sprovedemo u delo, jer samo tako možemo zajedno da gradimo bolji Beograd - rekao je Mali za medije.

Prema njegovim rečima, građani će po prvi put biti u prilici da predlažu i glasaju za konkretne projekte za čiju će realizaciju grad Beograd i beogradske opštine izdvojiti, kako je naglasio, značajna sredstva iz budžeta.

Gradonačelnik na obeležavanju Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

Nijedno dete u Beogradu nije nevidljivo i ne postoji prepreka koju ne možemo zajedno savladati niti stvar koja ne možemo zajedno da uradimo, kako bismo se izborili za bolju budućnost dece, poručio je danas gradonačelnik Siniša Mali.Mali je danas otvorio manifestaciju "Ti možeš", koju su povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom pripremili učenici osnovnih škola za obrazovanje i vaspitanje dece sa smetnjama u razvoju.- Naziv ove manifestacije - ti možeš, sve govori. Ti možeš, mi možemo sve zajedno. Borimo se da svako dete ima pravo na svetlu budućnost, na normalan život u gradu, da ne odlazi u inostranstvo, već da snove ostvaruje u Srbiji, Beogradu i da zajedno gradimo lepšu i bolju Srbiju i Beograd - istakao je Mali.Gradonačelnik je mališanima poručio da veruju u sebe, slušaju roditelje, bake i deke, nastavnike.... - Vi možete da promenite stvari u našem gradu, zemlju, možete da promenite sebe, na bolje, kako bi i vašoj deci bilo bolje, da naš grad i zemlja budu zauvek lepši i bolji - kazao je Mali.

Foto: Beograd.rs

Foto: Beograd.rs

Pročitajte još: GRADONAČELNIK BEOGRADA: Pokrećemo nabavku 10 novih vozila za zdravstvene ustanove u prestonici

#Beograd

#Siniša Mali

#projekat

'