AKTUELNO

Hitna pomoć imala je noćas 97 intervencija od kojih 15 na javnom mestu, a došlo je do četiri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe.

U Mirijevskom bulevaru, na Karaburmi sinoć je došlo do masovne tuče i dve ekipe Hitne pomoći, nakon poziva koji su dobile u 23:52 zbrinule su dvojicu muškaraca, od kojih je jedan star oko 28 godina sa više uboda nožem, prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, izjavila je medijima portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Druga lekarska ekipa prevezla je drugu mušku osobu sa lakšim povredama, za koju se ne znaju precizne godine, u Urgentni centar.

Hitna pomoć imala je noćas 97 intervencija od kojih 15 na javnom mestu, a došlo je do četiri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe.

Na Zrenjaninskom putu kod broja 117 u 21:19 časova lakše je povređen muškarac star oko 18 godina i prevezen je u Urgentni centar.

U 21:31 časova na Pupinovom mostu povređena je muška osoba stara oko 30 godina i prevezena je u Urgentni centar.

Na Zrenjaninskom putu kod Malog zbega u 21:47 časova muška osoba stara oko 40 godina zbrinuta je na licu mesta.

U 22:55 časova na mostu kod Ade u pravcu od Sajma ka Novom Beogradu lakše je povređen muškarac star oko 24 godine i prevezen je u Urgentni centar.

Kako je navela Macura, Hitna pomoć imala je najviše poziva od asmatičara, a ekipe su, s obzirom na sneg dobro stizale na mesta nesreća.

U toku jučerašnjeg dana zabeleženo je 117 intervencija od kojih 28 na javnom mestu. Dogodile su se tri saobraćajne nesreće u kojima nije bilo teško povređenih.

#Beograd

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Sudar

#tuča

'