AKTUELNO

Cene u restoranima, od onih najfinijih do onih brze hrane, sve su veće i veće, ali je jedan gost ostao šokiran kada je video dodatnu stavku na računu koji je trebao da plati u jednom beogradskom restoranu.

Da vam konobar otvori bocu plaćate 400 dinara. Da, lepo ste pročitali - otvaranje vina košta 400 dinata. Nigde u restoranu ne piše da li postoji opcija da sami izvadite pampur.

"Pronađoh na Instagramu, ajde da je gost doneo svoju flašu vina pa bih razumeo, ali ovako da prodaš svoju flašu vina i da naplaćuješ otvaranje je vređanje zdravog razuma", piše Tviteraš koji je objavio sliku prilično neverovatnog računa.

Ispod se samo nižu komentari, uglavnom sarkastični.

"I treba da im naplate, ako ne mogu gosti sami da otvore jednu običnu flašu vina", piše jedan korisnik Tvitera dok drugi dodaje:

"Pa što samo to? Mogli su da stave i: usluga iznajmljivanja stola i stolice, usluga grejanja i klimatizacije, usluga izdavanja računa, usluga naplate računa, usluga donošenja vina, usluga pranja korišćenih čaša...".

Jedan Tviteraš nudi i objašnjenje: "Meni deluje da je ovo prodavnica vina koja ima i bar, a u baru naplaćuje dodatno uslugu. Neki naplaćuju 15 evra preko cene izabrane flaše iz prodavnice".

Autor: