AKTUELNO

Kompanija “VODAVODA” organizuje nacionalni nagradni likovni konkurs za decu uzrasta od 3 do 10 godina pod nazivom „Priroda te zove u avanture nove“.

Sa željom da podstakne najmlađe da istraže lepote prirode koja nas okružuje i u isto vreme shvate zašto je važno da je sačuvaju, VODAVODA poziva decu da svoje radove pošalju od 1. marta do 15. aprila. Najkreativnije male umetnike, škole i vrtiće očekuju vredne nagrade.

Konkurs pred najmlađe postavlja zadatak da likovno odgovore na temu: “PRIRODA TE ZOVE U AVANTURE NOVE - pruža nam radost, lepotu i sjaj, zato i ti prirodi svoju ljubav daj “ i svoje crteže, kolaže ili instalacije, kreirane samostalno ili u organizovanoj grupi preko obdaništa ili škola, pošalju adresu Poštanski pregradak 55, 11070 Beograd 27.

Foto: Pixabay.com

Radove će ocenjivati stručni žiri, a za autore najboljih 12 radova – po 6 grupnih i 6 pojedinačnih radova predviđene su vredne nagrade – od sedmodnevnog boravka na Tari, preko školskih naučnih sredstava i uređenja dvorišta škola i obdaništa – za najbolje grupne radove, dok su nagrade poput iPeda sa dodacima za crtanje, rolera i bicikala namenjene najmlađim autorima pojedinačnih radova.

“Priroda te zove u avanture nove”, Nagradni fond

Grupni radovi (po 3 nagrade za škole i obdaništa): 1. Sedmodnevni boravak na Tari na bazi punog pansiona za celu nagrađenu grupu 2. Interaktivna pametna tabla 3. Uređenje dvorišta (u iznosu do 240.000 dinara) Pojedinačni radovi (po 3 nagrade u uzrastu od 3-6 godina i 7-10 godina) 1. mesto - ajped sa dodacima za crtanje 2. mesto - bicikl 3. mesto – roleri

Kao društveno odgovorna kompanija, koja je od osnivanja posvećena brizi o najmlađima, zaštiti životne sredine, socijalno ugroženim grupama, ali i zajednici u celini, kompanija želi da grupnim nagradama unapredi uslove za učenje i razvoj u vrtićima i školama.

Više detalja o uslovima i propozicijama konkursa dostupno je na sajtu organizatora nagradnog likovnog konkursa www.vodavoda.com

Autor: Z.L.