AKTUELNO

Zbog saobraćajne nezgode na delu auto-puta između petlje Jagodina i petlje Ćuprija, u smeru ka Nišu, saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

Putevi Srbije mole vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poručuju da će javnost biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja.

Auto-put E-75, petlja Pojate – petlja Ražanj, u smeru ka Beogradu - zatvorena zaustavna saobraćajna traka do 06.03.2023.g. zbog završnih radova na ugradnji ivičnjaka.

Na deonici autoputa petlja Paraćin – petlja Ražanj, u smeru ka Nišu do 15. marta traju radovi na zameni elastične odbojne ograde u razdelnom pojasu, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom u dužini od oko 600 metara.

Na deonici Ćićevac – Koševi (ispred kružnog toka Jasika, u smeru Koševi) došlo je do suženja kolovoza sa leve strane u smeru ka Kraljevu, zbog radova na Moravskom koridoru.

Saobraćaj se preusmerava na devijaciju na stacionaži od km 21+600 do km 22+075 i odvija se dvosmerno uz ograničenje brzine na 20km/h.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnim prelazima Kelebija i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.

Na Horgošu teretna vozila čekaju 180 minuta, na Batrovcima i Đerdapu 120, a na Bezdanu 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

#Granični prelaz

#Kelebija

#teretnjaci

#zadržavanje