AKTUELNO

Miloš iz Aranđelovca bio je šokiran prizorom kada je doneo hleb iz prodavnice i seo da večera. Naime, on je u hlebu pronašao veliki komad gume, te je ostao zgrožen prizorom i neprijatnošću koju je doživeo, da mu je i večera presela!

- U loklanoj prodavnici kupio sam hleb i u njemu zatekao ogroman komad stranog tela, na bazi gume ili silikona, lepljivog i rastegljivog svojstva. To je bilo preksinoć. Dođem kući, sednem da večeram, kad ono imam šta i da vidim - priča Miloš.

Foto: Pixabay.com

Kako kaže, on se nije vratio do prodavnice jer smatra da komšije gde pazari nisu krive zbog tog hleba, ali je misterija prava kako je ovaj komad gume zalutao u testo.

- Ne znam šta je ovo, ali sigurno da ne može da zaluta tek tako u hleb. Možda je neki radnik to podmetnuo, ne znam, nagađam samo. Znam samo da sam seo da večeram i da sam se šokirao kada sam ugledao ovo što ne znam ni šta je tačno - dodaje Miloš, kome je presela večera.

Kako kaže naš sagovornik, slike su dospele i do zaštitnika potrošača, te se nada da se ovakve stvari više neće događati jer su neprijatne.

- Šta bi bilo da nemam novca da kupim drugi hleb, nego da mi je za večeru to što imam, šta bih onda radio? Ne bi smelo ovo da se dešava - zaključuje Miloš.

Autor: