AKTUELNO

Izdat i apel!

Usled planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar, Voždovac i Stari grad, bez vode će sledeće nedelje ostati potrošači u pojedinim ulicama, saopšteno je iz "Beogradskog vodovoda i kanalizacije".

Foto: Pixabay.com

U utorak od osam do 16 sati, vodu neće imati potrošači u ulicama Gospodara Vučića - između ulica Grčića Milenka i Vladimira Karića, Dr Milutina Zečevića, Generala Horvatovića, Đerdapskoj i Kruševačkoj -između ulica Veselina Masleše i Gospodara Vučića.

Narednog dana, u sredu, od 08.30 do 14 sati, bez vode će biti potrošači u Knez Miletinoj ulici, između ulica Đorđa Jovanovića i Gundulićevog venca.

Pročitajte još: BATUT: Registrovano još 105 inficiranih HIV-om

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u naselju Vinča, u ponedeljak od 10 do 16 sati, potrošači u pojedinim ulicama osetiće pad pritiska i povremene prekide u vodosnabdevanju, saopšteno je iz "Beogradskog vodovoda i kanalizacije".

Ulice u kojima će biti povremeni prekidi i pad pritiska su Profesora Vasića, Nikole Pašića, Kapetana Bate, Svetogorska, Svetosavska, Babin Lug, Mike Petrovića Alasa, Vinčanska, od Palih boraca do Dunavskog dola, Baranjska, Vojvode Bojovića, Ozrenska, Carice Milice, 1.300 kaplara, Majora Gavrilovića, Ravanička, Solunskih ratnika, Miloša Obilića, Radmilovački put, Pavla Jurišića Šturma, Sremska.

Takođe, probleme sa vodosnabdevanjem u ponedeljak imaće ljudi u ulicama Duboki hlad, Milanovačkoj, Lebanskoj, Milice Stojadinović Srpkinje, Đerdapskoj, Belo brdo, Jagodinskoj i okolnim ulicama i delu naselja Ritopek - ulica Smederevski put.

Iz "Vodovoda" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe i ističu da je za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena autocisterna.

#Beogradski vodovod i kanalizacija

#Voda

'