AKTUELNO

Dejan Trifoni (66) u svojoj porodičnoj kući je spremao sve kako bi dočekao praznike, pre toga je proslavio slavu, a onda je 17. decembra tokom noći ostao bez svega.

On je za Pink otkrio šta se dešavalo te kobne noći.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

- Bila je subota na nedelju, 17. na 18. kada se to sve desilo, navodi Trifoni. Popodne su supruga i dete od tri godine su kitili jelku, a nakon toga otišli da spavaju ja sam kasnije oko pola dva otišao da legnem. Taman što sam lego čuo sam neko puckanje, ustao sam i došao do dnevne sobe tu je već bio plamen. Vrisnuo sam i reko da pokupi dete i beže, ja sam otišao da uzmem aparat za gašenje požara - reako je za Pink nesrećni otac koji kaže da su te noći svi bosi izašli na ulicu.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

- Dete smo zgrabili s kreveta istrčali napolje, i izašli smo bosi na hodniku smo sreli policiju koja je dolazila, ja sam ih pitao kako su oni videli da je požar ovde oni su rekli da je na krovu požar - naveo je on.

Trifoni kaže da su dobro ali da su još uvek traumatizovani od tog nesrećnog događaja.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

- Pre neki dan smo uključili veš mašinu i naš sin je počeo da plače - kaže kroz suze Trifoni , dodajući da je on uzvikivao "Voda ne, ne" i da se stalno priseća požara.

Porodica Trifoni je trenutno smeštana privremeno kod rođaka, ali kako navode uskoro će morati da napuste i taj stan.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Podsećamo, požar se dogodio pre mesec dana u noći između 17. i 18. decembra.

Ukoliko neko želi da pomogne Dejanu i njegovoj porodici, može kontaktirati sa njim na broj telefona: 065/3973-683