AKTUELNO

Kako je najavio, radovi će trajati tri meseca.

Garaža "Pionirski park" napokon će dobiti i lift. Iako postoji već godinama,ova garaža u samom centru prestonice nikada nije bila funkcionalna za invalide ili starija lica, baš iz ovog razloga.

- Izgrađena je još 2005. godine, ali bez lifta. Rešili smo da to promenimo i uvedemo lift kako bi mogle da je koriste pre svega osobe sa invaliditetom i starije osobe – rekao je gradski menadžer Goran Vesić za TV Pink.

Kako je istakao, radovi su počeli danas i trajaće sto dana, s obzirom na to da se radi na probijanju betonskih ploča, što je izuzetno zahtevan posao.

- Radimo i rekonstrukciju „Pionirskog parka“, a radovi će biti završeni do kraja godine – rekao je gradski menadžer, dodajući da se Beograd pretvorio u veliko gradilište i da je lepo videti da se napokon menjaju stvari u glavnom gradu.

Kako je najavio, Grad Beograd je već počeo, a ozbiljnije će se pozabaviti problemom parkiranja, u toku naredne godine.

Foto: TV Pink

- Sa parkiralištima u Medakovicu 1, 2 i na Novom Beogradu, imaćemo ukupno 11 otvorenih  tokom ove godine. Sa garažom na Studentskom trgu i još dve u samom centru grada, koje ćemo početi da gradimo naredne godine, obezbedićemo dve hiljade novih parking mesta, mada u samom centru nedostaje oko 5.000 da bi grad funkcionisao na najbolji način – rekao je Vesić.

#Garaža

#Goran Vesić

#Lift

'