AKTUELNO

U Beogradu se protekle noći dogodilo šest saobraćajnih nezgoda u kojima je povređeno 11 osoba, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 21:01 sati na uglu ulica Vladimira Tomanovića i Vojislava Ilića lakše je povređeno ukupno pet osoba - 64-godišnji muškarac i četiri ženske osobe, od kojih su dve stare 40 i 60 godina, dok dve imaju 27 godina starosti, a svi su prevezeni u Urgentni centar.

Na uglu ulica Živka Davidovića i Kozarčeve u 21:56 sati došlo je do udesa u kojem je povređen 35-godišnji biciklista, koji je takođe prebačen u Urgentni centar.

U 23:03 sati na novom Novosadskom autoputu, kod skretanja za Batajnicu, povređena su dva muškarca od 43 i 23 godina starosti, koji su potom prevezeni u Urgentni centar.

Na uglu ulica Strahinjića Bana i Francuske u 04:47 sati povređen je 35-godišnji motociklista i prevezen u Urgentni centar.

U 04:52 sati na autoputu od aerodroma ka Bežanijskoj kosi povređene su dve osobe - jedna stara 35 godina, koja je zadobila lakše povrede i prebačena u Urgentni centar, i 59-godišnji muškarac koji je zbrinut na licu mesta i dobio uput.

Saobraćajna nezgoda dogodila se i jutros u 06:42 sati, na Partizanskom putu u smeru ka Beogradu, a intervencija Hitne pomoći je još u toku.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 93 intervencije od kojih 19 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, osobe sa bolom u grudima, astmatičari, ali je bilo poziva i psihijatrijskih pacijenata i osoba koje su se žalile na bolove u stomaku.

#Hitna pomoć

'