AKTUELNO

U nedelju, 04. decembra od 13 sati, u šoping centru Ušće, u sali bioskopa Cineplexx, održaće se savetovalište o roditeljstvu pod nazivom “Da rastemo srećno i zdravo”, koje organizuje savetovalište Bebiron.

Vaši bebironi, koji su rasli uz nas, danas su klinci sa drugačijim snovima, željama, ali i potrebama. Naše je da se potrudimo da rastu srećno i zdravo. Često nam šaljete pitanja vezana i njihov uzrast, i zato smo odlučili da nastavimo sa serijom predavanja naših vrhunskih stručnjaka.

Glavne teme, koje su na programu tiču se zdrave ishrane, navika u ishrani, uticaja ishrane na razvoj deteta. Takođe se bavimo i alergijama, odnosno svim onim segmentima savremenog života koji dovode do progresija alergijskih reakcija kod dece.

Verujemo da će vaše interesovanje izazvati i predavanje o razvoju mašte i kreativnosti kod naše dece, koje će vam održati jedan od koautrora NTC Sistema Učenja i neko ko poznaje sve " fazone i fore", ali i piše najlepše dečije knjige, Uroš Petrović.

Na savetovalištu o roditeljstvu, prisutnima će se obratiti:

- ass. dr. sci. med. dr Katarina Milošević - pedijatar alergolog sa Univerzitetske dečije klinike Tiršova

- dr Biljana Alimpić - načelnik dnevne bolnice na Institutu zdravstvene zaštite majke i deteta Srbije

- Uroš Petrović - fotograf, dečiji pisac, koautor NTC Sistema učenja i autor koncepta koji podstiče krativni način razmišljanja. Neko ko poznaje vašu decu bolje od vas.

Za sve posetioce pripremljeni su pokloni. Prijava i ulaz su besplatni, a broj mesta je ograničen. Prijave možete slati u DM ( Messenger), ili na mail bebiron@savetovalistebebiron.com

Autor: