AKTUELNO

Svečanom akademijom u Mitrovačkom dvoru, obeležen je Dan Opštine Kosovska Mitrovica i 78 godina od oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu. Ujedno, obeležen je veliki jubilej Radija Kosovska Mitrovica – 40 godina postojanja i rada ove medijske kuće.

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

U ime kolektiva Radija Kosovska Mitrovica, Maja Fićović je uručila povelje i zahvalnice institucijama i pojedincima, koji su u protekle četiri decenije, svako u svom domenu, dali neizmeran doprinos razvoju ove medijske kuće i time stekli laskavu titulu “Čuvara radija”.

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

Direktor kompanije “Borba” Andrija Jorgić rekao je da je ovo priznanje, i pored Vukove nagrade i Sretenskog ordena kojim ga je odlikovao predsednik Srbije, najdraže, jer mu je dalo povod da opet dođe u voljeni grad. Čestitao je radiju kako je rekao prvih 40 godina postojanja.

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

“Sa Radijom Kosovska Mitrovica imamo fenomenalnu saradnju i mislim da jedino što u narednom periodu treba da uradimo jeste da tu saradnju pojačamo. Da se viđamo češće. Hvala Maji što mi je dala priliku da budem ovde a svima vama ćelim puno uspeha, puno mira i puno pametnih poteza, da jednim daminim gambitom odigramo u narednom periodu ono što treba da odigramo” poručio je Jorgić.

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

Autor: