AKTUELNO

Priča koja pokazuje da Srbija ima super heroje koji su spremni da pomognu nepoznatim ljudima u različitim situacijama. Jedna od njih je i priča Milenka Kuzmanovića koji je na auto putu zapazio prervrnuti automobil i odmah stao da pomogne ljudima.

Milenko Kuzmanović je u subotu bio u Krčedinu sa svojim prijateljem na vikendici.

- Uobičajan dan kao i svaki drugi, počela je nešto ranijije da pada kiša i mi smo krenuli da se vraćamo nazad - započeo je svoju priču Kuzmanović za Pink.

Vraćajući se, on je u deliću sekunde pogledao u levo i video prevrnuti auto, koji se dimio.

- Auto je bio na korovu. U tom trenutku nisam razmišljao, skrenuo sam levo, i prišli smo ljudima da pomognemo - priseća se Kuzmanović.

- Kada smo stali, prijatelj Petar i ja smo odmah istrčali iz automobila i krenuli ka tom vozilu, pravili smo malo rastojanje, nismo znali da li će da dođe do ekspolozije - kaže Kuzmanović i nastavlja da se priseća.

- Dok smo prilazili u tom trenutku se zaustavio još jedan automobil sa druge strane auto puta. Mi smo zapravo bili najbliži automobilu koji je bio na krovu. Kada sam prišao vratima, video sam noge koje su virile kroz razbijeni prozor, i koje se u tom trenutku nisu pomicale. Zaista sam se tada presekao, vrata nisam uspeo da otvorim. Prešao sam na drugu stranu i uspeo da otvorim druga vrata. I kada sam ugledao gospođu i dva muškarca i da se pomeraju svo troje, bilo mi je lakše - kaže Kuzmanović.

Kako je rekao, mlađi muškarac ima oko 22 godine, i Kuzmanović se seća da mu je gospođa iz automobila rekla da je on sa posebnim potrebama. Drugi muškarac koji je vozio je bio nešto stariji.

- U tom trenutku oni su bili u šoku. Koliko sam razumeo, momak koji je vozio je pokušavao da se isključi sa autoputa i u tom trenutku je shvatio da je pogrešio isključenje. Probao je da se vrati nazad u svoju traku, međutim, došlo je do račvanja izlaza, i auto je, doslovce, proleteo kroz bankinu - kaže Kuzmanović i dodaje:

- Kako je moglo da bude, oni su prošli dosta dobro, sa ogrebotinama i posekotinama.

#Milenko Kuzmanović

#Saobraćajna nesreća

#heroj