AKTUELNO

Oglas za stan ponovo je uspeo da zaprepasti, baš kada smo mislili da je to nemoguće. Na forumu Reddit objavljena je fotografija sa naslovom: "Imamo pobednika u bahatosti", a u opisu koji se može videti na samoj fotografiji navedeno je da se stan za prodaju nalazi na Vračaru u ulici Maksima Gorkog i da za 60 kvadratnih metara košta "tričavih" 310.000 evra.

I bez pogleda na fotografije koje opisuju izgled ovog stana, sama informacija da jedan kvadrat košta i preko 5.000 evra već dovoljno govori o činjenici da se otišlo u preterivanje kada je reč o cenama nekretnina.

Ipak, ono što je najviše izrevoltiralo većinu komentatora na pomenutom forumu jeste upravo izgled stana. Na fotografijama koje se mogu videti, osim starog nameštaja koji je verovatno tu stavljen jer je stan bio namenjen za izdavanje, najviše komentara je izazvala termoakumulaciona peć, ali i stari katodni televizor u jednoj sobi.

- TV iz doba jure, Karađorđe na njemu gledao Jutarnji program - naveo je jedan komentator.

- Marko Kraljevic igrao sony - nadovezao se drugi.

Za oko su zapali i laminat na podu, stara stolarija, ali i napuklo staklo ograde na terasi.

- Pazi da ga ne proda. Em stan nema izolaciju em stolarija ona prepotopska sa duplim drvenim prozorima što ne dihtuju i na kraju da nije mogao da se otvori da zameni ono armirano staklo na balkonu već stoji onako razbijeno - navodi se u jednom komentaru.

Vlasniku izgleda nije mnogo smetalo što se sve ove mane jasno vide na fotografijama, pa su mnogi zaključili da mu se za prodaju ne žuri, te da "peca" Ruse.

- Kako se kaže TA peć na ruskom? - glasio je još jedan od komentara.

Kažu da svaka roba ima svog kupca. Ipak, da li svaka cena ima dovoljno dubok džep da je pokrije, ostaje da se vidi.

Autor: