AKTUELNO

Skandal koji je viđen u centru za stara lica "Orenda" u Peći i dalje se komentariše u zemlji i šire. Nakon hapšenja osumnjičenih za okrutno nasilje nad starijom ženom, čini se, sve se vraća u normalu.

Nakon emotivnog snimka na kom se vidi kako ćerka ljubi staricu i odvodi je iz doma u kom je pretrpela stravično zlostavljanje sada su se pojavila još dva koja vraćaju veru u plemenitost medicinskog osoblja iz ovog doma.

Naime, Minire Nura je bila žrtva brutalnog i nehumanog napada pojedinaca zaposlenih u centru, a u središtu skandala bila je Aurona Pelaj koja je udarila stariju ženu.

Indeksonline.net je obezbedio snimke iz ovog centra gde je gospođa Minire ponovo bila protagonista, ali su scene mekše i humanije od onih sa Auronom Peljaj koja se nemilosrdno iživljavala nad nemoćnom staricom.

Ona u zagrljaju dve mlade medicinke sestre pokazuje i drugu stranu zaposlenih u ovom domu koji časno i plemenito obavljaju svoj posao.

Osim profesionalnosti koje su pokazale ove mlade devojke, ovi snimci odišu emocijom i ljubavlju. Ova priča dobila je i nežniji obris koji su joj dale ove mlade medicinske sestre svojom dobrotom i čestitošću.

Autor: